Social-media beheer
Door mijn ervaring met de social media voor FoodLab Zeeland, de Zilte Academie Zeeland, Duurzaam Scalda en diverese andere organisaties w.o restaurants heb ik de laatste jaren veel kennis ontwikkeld over hoe je social media het beste inzet. Ben je net begonnen als starter of wil je als organsatie of bedrijf ook graag gebruik maken van social media maar weet je niet goed hoe je moet beginnen? Ik help je graag met het maken van een opzet want in het beheren van social media gaat kostbare tijd in zitten. Is jullie tijd en inzet beperkt?  Ik neem het beheer van social media graag van je over.

Events, openingen en promoties

Als bekend promotor van Culinair Zeeland ben ik een graag geziene gast op events en (seizoens) openingen.
Uiteraard besteed ik altijd de nodige promotie voor- en achteraf aan uw event. 

Wil je me uitnodigen voor een event? Geweldig, laat het mij weten via info@jinx-hospitality.nl

Overigens kun u mij naast langdurende samenwerkingen ook voor korte of eenmalige opdrachten inhuren.